Uudessa Assassin’s Creedissä pelaajia odottaa yllätys, josta Ubisoft on onnistunut vaikenemaan tähän saakka

Nykyisin peleistä paljastetaan usein liikaakin ennen julkaisua, joten on melkoinen yllätys, että Assassin’s Creed Syndicatesta on säilynyt yksi salaisuus lähes julkaisupäivään asti. Nyt Eurogamer on sen kuitenkin paljastanut, ja sanomattakin on selvää, että SPOILERIVAROITUS on annettu.

Tänään ilmestyneestä Assassin’s Creed Syndicatesta tiedettiin jo kuukausi sitten, että peli sisältää jonkinlaisen tason, joka sijoittuu Ensimmäiseen maailmansotaan. Tämä ei tietysti ole mikään yllätys, sillä kaikissa Assassin’s Creed -peleissä on seikkailtu useammalla aikatasolla.

Yllätys piilee siinä, että tämä Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva osuus ei olekaan mikään pikkuinen välitaso, jonka pelaa läpi vartissa. Eurogamerin mukaan osuudessa on nimittäin runsaasti sisältöä, useita tehtäviä, sekä kokonaan uusi pelihahmo. Lontoon Tower Bridgen ympäristöön sijoittuvassa ”moodissa” pelaaja pääsee suorittamaan tehtäviä Lydia Fryella, joka on paitsi kokenut assassiini, myös pelin varsinaisten päähenkilöiden Jacob ja Evie Fryen jälkeläinen. (Ei tietenkään yhteinen!)

Tarkemman esittelyn tästä yllättävästä osuudesta näet alta. Assassin’s Creed Syndicate ilmestyi tänään Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, mutta PC-pelaajat saavat pelin käsiinsä vasta 19. marraskuuta.

Lisää luettavaa