Uuden jalkapallopelin kansikuva herätti kysymyksiä – ja naurunpurskahduksia: ”Vuosien päästä kukaan ei tiedä, kuka hän oli”

PES 2020 -kansikuva hämmästyttää.

31.07.2019

Konami julkisti eilen tulevan PES 2020 -pelin kansikuvatähdet.

Siinä missä urheilupelien kannassa on normaalisti ollut yleensä yksi supertähti, päätti Konami tänä vuonna tehdä hieman erilaisen kansikuvan. Kannessa poseeraavat nimittäin Barcelonan Lionel Messi, Bayern Munchenin saksalaislaituri Serge Gnabry, Juventuksen bosniahertsegovinalainen Miralem Pjanić sekä Manchester Unitedin Scott McTominay.

Etenkin viimeksi mainitun pääsyä kansikuvaan on ihmetelty melkoisesti, sillä skotlantilainen McTominay on kaikkea muuta kuin supertähti: viime kaudella McTominay pääsi Valioliigassa kentälle vain 16 ottelussa.

Monet ovatkin sitä mieltä, että Konamin markkinointiosastolla ollaan joko neroja, ja vasta 22-vuotias McTominay on tulevaisuuden supertähti, tai sitten keskikenttämiehen kuvalla varustettua kansikuvaa muistellaan vuosien päästä ”kuka ihme tuo pelaaja oikein muka oli” -tyylisesti.

Katso kuva alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Proud to be on the cover of @officialpes 🙌🏼 The demo is available to download today so go and check it out #eFootballPes2020

Henkilön SM ❤️🌍⚽️ (@scottmctominay) jakama julkaisu

Lisää luettavaa