Tämä tuore Gran Turismo -traileri närkästytti joitain, mutta huolet olivatkin turhia

Gran Turismo on autopelisarja, joka aikanaan oli maailman huipulla. Sarjan ykkös-, kakkos- ja kolmososa saivat äärimmäisen hyviä arvosanoja ja kiitosta sekä pelaajilta että kriitikoilta, mutta nelososa käänsi hieman kelkkaa olemalla yleisen mielipiteen mukaisesti hienoinen pettymys. Vitos- ja kutososa puolestaan jatkoivat alasuuntaista trendiä, vaikkei sarja aivan pohjalla olekaan koskaan käynyt.

Nyt pari päivää sitten uudesta GT Sportista julkaistiin pelikuvaa sisältävä traileri. Trailerin aikana nähdään jonkin verran myös virallisemmista trailereista poikkeavaa törmäilyä, mutta autot näyttävät silti kiiltelevän uutuuttaan. Nyt tekijätiimin Kazunori Yamauchi on kuitenkin kertonut, että pelissä on kyllä mukana vahinkomallinnus, mutta se ei ollut päällä gameplay-videota kuvatessa, koska ajajat eivät olleet tarpeeksi kokeneita pitääkseen autoja kasassa.

Peli tulee kuulemma myös poistamaan edellisosassa olleen dynaamisen, vaihtelevan sään käytöstä ja korvaamaan sen ennen kisaa valittavalla säällä. Näin kuulemma laadullisista syistä.

Katso traileri alta.

YouTube video

Lisää luettavaa