Uskomaton yllätys NHL-maailmasta – EA valitsi Pelicans-puolustajan maailman tähtijoukkueeseen!

Oliwer Kaski saa hehkutusta osakseen!

NHL-tykki Mikko Rantanen ja yllättäen myös Pelicansissa pelaava Liiga-puolustaja Oliwer Kaski on valittu NHL 19 -pelin Hockey Ultimate Team (HUT) -tilassa julkaisemaan Maailman hyökkäävään vuoden joukkueeseen. Joukkue koostuu muista kuin pohjoisamerikkalaisista pelaajista, jotka ovat dominoineet kaukaloita tällä kaudella, nimenomaan tehopisteiden valossa.

Huippukauden NHL:ssä pelannut Colorado-hyökkääjä on saanut kunnian toimia maailmantähdistön ykköskentän keskushyökkääjänä, laidoillaan venäläistähdet Aleksander Ovetshkin ja Nikita Kutsherov. Rantasen HUT-rating on nostettu parhaaksi mahdolliseksi, eli 99:ään.

Oliwer Kaski on yksi harvoista, jotka pääsivät tähtisikermään taalakaukaloiden ulkopuolelta. HUT-ratingikseen puolustaja on saanut 92.

AllaNHL 19 -pelin perustelut valinnoille:

Mikko Rantanen

“Kuukauden ykköstähdeksi kauden alussa lokakuussa nimetty Rantanen aloitti vauhdilla Colorado Avalanchen pelipaidassa tehden 5 maalia ja hankkien 16 syöttöpistettä kauden 12 ensimmäisessä ottelussaan. Rantanen on tärkeä osa Coloradon uutta nousua ja matkalla pistepörssin kymmenen parhaan pistemiehen joukkoon kauden lopussa.”

Oliwer Kaski

“Erittäin tehokkaasti tällä kaudella Liigassa pelaava Oliwer Kaski on tehnyt enemmän pisteitä kuin kahdella edellisellä kaudella. Hänellä on uskomattomat tehot puolustajaksi etenkin 20 maalillaan pelipaikalta, joka tavallisesti keskittyy hyökkäyksen estämiseen sen luomisen sijaan.”

Lisää luettavaa