Uskomaton uusi modi tekee GTA V:stä aivan uuden pelin – Tätä ei kannata missata!

12.01.2016

Äärimmäisen suosittu GTA V jatkaa porskuttamistaan, vaikka julkaisusta on reipas kaksi vuotta. Pelin tekijätiimi kehittelee jatkuvasti GTA Onlinea, mutta kenties vieläkin paremmat päivitykset ja hengissäpitäjät löytyvät peliyhteisöstä itsestään.

GTA V:tä on pelaajien kautta pidetty otsikoissa muun muassa erilaisilla hauskoilla videoilla sekä toinen toistaan mielenkiintoisemmilla modeilla. Vastikään joku pelaaja esimerkiksi toi peliin ajankohtaisen Star Wars -aluksen Millennium Falconin.

Nyt on luvassa kuitenkin ehkäpä kaikista tyylikkäin modi, mitä GTA V:n historiassa on nähty. Tuore JulioNIB-nimellä esiintyvän fanin muokkaus nimittäin muuttaa GTA V:n Watch Dogsin kaltaiseksi hakkerointipeliksi, jossa voi kulkea kaupungilla salamyhkäisesti tuhoa ja kaaosta aiheuttaen.

Watch Dogs oli ilmestyessään arvostelumenestyksen puolesta jonkinasteinen floppi, ja nyt monet pelaajat ovatkin vitsailleet, että tämä modi on parempi kuin peli itse.

Katso alta häkellyttävä video, jossa pelaaja nappia painamalla ottaa autoja haltuun, vaihtaa liikennevaloja punaiseksi ja vihreäksi, ampuu vedet ilmoille paloposteista ja niin edelleen.

Modin saa ilmeisesti ladattua itselleen täältä, mutta Tilt ei ota vastuuta ulkopuolisten sivustojen annista ja mahdollisista latauksista.

Lisää luettavaa