Uncharted 4:n grafiikat lähes elokuvien tasolla, hehkuttaa hahmosuunnittelija

Vuoden kenties odotetuin PS4-peli tulee häikäisemään grafiikoillaan.

Uncharted 4: A Thief’s End on vuoden odotetuimpia julkaisuja, mutta peli on merkittävä muustakin syystä. Pelin johtavan hahmosuunnittelijan Frank Tzengin mukaan peligrafiikat ovat nimittäin jo melkein elokuvagrafiikan tasolla.

”Sen perusteella mitä teemme Naughty Dogilla, pelien laatu on juuri nyt hyvin lähellä elokuvaa,” Tzeng hehkuttaa CG Master Academyn haastattelussa Gamezonen mukaan. ”Tämä hahmo [Nathan Drake] voisi helposti olla digitaalinen kaksoisolento elokuvassa.”

”Laadun, yksityiskohtien, värien ja blend shape -animaatioiden perusteella tämä on minulle periaatteessa elokuvahahmo. Joten ainakin itselleni videopelit lähenevät koko ajan elokuvien laatua, ja se on juuri se, mitä halusinkin.”

Tzeng lisää vielä, että PlayStation 4:n tuomat mahdollisuudet tulevat viemään peligrafiikat elokuvien tasolle muutamassa vuodessa. Gamezonen toimittaja on kuitenkin skeptinen ja epäilee, että moiset edistysaskelet tullaan ottamaan PC-pelien puolella.

Alta voit katsoa Tzengin koko tunninpituisen CG Master Academy -haastattelun, sekä Uncharted 4 -pelin E3-trailerin. Pelin tarkkaa ilmestymispäivää ei ole vielä paljastettu, mutta se tulee ilmestymään yksinoikeudella PS4:lle vielä tämän vuoden kuluessa.

Lisää luettavaa