Tyttö muuttuu pöllöksi, haiksi ja lonkerohirviöksi – Tämä mielikuvituksellinen peli herättää paljon kysymyksiä

Kotaku raportoi eilen PlayStation Experience -tapahtumassa esitellystä pelistä, jonka demo on aika hämärää katsottavaa. Esitellyssä kohtauksessa pelataan tytöllä, joka herää keskellä yötä tuskallisen nälkäisenä, ja muuttuu ensin saalistavaksi kissaksi, sitten pöllöksi ja haiksi. Lopulta pelaaja onkin lonkerohirviön muodossa metsästämässä ihmisiä. Mistä ihmeestä tässä on kysymys?

Kyseinen peli on PS4:lle kehitetävä What Remains of Edith Finch, joka vaikuttaa aika mielikuvitukselliselta tekeleeltä. Tarinallinen peli kertoo tytöstä, joka saapuu lapsuudenkotiinsa. Talossa on aikanaan asunut Finchin perhe, josta kerrotaan monia merkillisiä kertomuksia ja jonka kaikki jäsenet ovat kuolleet nuorina. Tutkimalla taloa pelaaja löytää palasia perheenjäsenten tarinoista ja pääsee sitten pelaamaan näitä tarinoita.

Kuten lonkerohirviöksi muuttuva tyttö osoittaa, kertomukset Finchin perheestä ovatkin sitten oudommasta päästä. Peli on visuaalisestikin vakuuttavaa jälkeä, joten eihän tätä voi odottaa kuin suurella mielenkiinnolla. Peli ilmestyy ensi vuonna, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole ilmoitettu.

Alta voit katsoa pelin jo kesäkuussa julkaistun trailerin, ja Kotakun sivuilta näet myös pätkän uutta pelikuvaa.