Turtle Beachin uudet Stealth 600 Gen 2 Max -värivaihtoehdot ovat valmistajansa ensimmäiset hiilineutraalit tuotteet

Väriä ja vastuullisuutta.

07.03.2023

Turtle Beach ilmoitti tänään, että kaksi uutta värivaihtoehtoa, teal ja pinkki, ovat nyt saatavilla langattomiin Designed for Xbox Stealth 600 Gen 2 Max -pelikuulokkeisiin. Uudet Stealth 600 Gen 2 Max Teal ja Pink -värimallit ovat myös Turtle Beachin ensimmäiset sertifioidut CarbonNeutral®-tuotteet, joiden päästöjä on vähennetty ja kompensoitu hiilineutraalin protokollan mukaisesti. Tämä on tärkeä virstanpylväs yhtiön jatkuvissa kestävän kehityksen ponnisteluissa.

Elokuun 2020 julkaisusta lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja. ”Stealth 600 Gen 2 Max Teal ja Pink eivät ainoastaan anna pelaajille lisää värivaihtoehtoja – joista tiedämme heidän pitävän – vaan myös mielenrauhan tietäen, että yksi heidän eniten käyttämistään pelilisävarusteista on hiilineutraali”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Stealth 600 Gen 2 Max Teal ja Pink ovat Turtle Beachin ensimmäiset hiilineutraalit-tuotteet, ja niiden lanseeraus on jälleen yksi tärkeä ja merkittävä edistysaskel kestävän kehityksen tavoitteissamme.”

Stealth 600 Gen 2 Max -kuulokkeet Teal ja Pink täydentävät Black, Midnight Red ja Arctic Camo -värivaihtoehtoja. Kaikki vaihtoehdot ovat nyt saatavilla osoitteessa www.turtlebeach.com hintaan 119,99 euroa.

Kuulokkeiden arvostelun pääset lukemaan tästä.

Lisää luettavaa