Turtle Beachin lippulaivakuulokkeet nyt kaupoissa

Stealth Pro.

25.04.2023

Turtle Beachin Stealth Pro -lippulaivakuulokkeet ovat nyt kaupoissa. Ne ovat yhteensopivat niin konsolien, mobiililaitteiden kuin tietokoneiden kanssa.

50 mm Nanoclear -elementeistä ääntä toistavat kuulokkeet tarjoavat tehokkaan melunvaimennuksen. Lisäksi pelaajat voivat myös valita haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain pelaajan äänen eikä mitään muuta.

Käyttömukavuudesta vastaavat ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka. Teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että luurit on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta.

Stealth Pro on suunniteltu monialustapelaamiseen Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, PS5:llä ja PS4:llä, Windows PC:llä ja Macilla, Nintendo Switchillä sekä Bluetoothilla varustetuilla mobiili- ja tablettilaitteilla. Valmistajan mukaan kuulokkeet toistavat erinomaisesti myös Windows Sonic, Sony 3D Audio, Dolby Atmos ja DTS Headphone:X -surround-tilat.

Kuulokkeet ovat nyt kaupoissa hintaan 345,99 euroa.

Lisää luettavaa