Turtle Beachilta uusi VelocityOne Flightstick

Lennä kuin Maverick.

24.10.2022

Turtle Beach Corporation on paljastanut uuden VelocityOne Flightstick -ohjaimensa. Se on universaali simulaattoriohjaussauva ilma- ja avaruustaistelusimulaattoripeleihin. VelocityOne Flightstick on suunniteltu Xbox Series X|S- ja Xbox One -konsoleille sekä Windows-tietokoneille.

VelocityOne Flighstick tarjoaa pelaajille immersiivisen ja tarkan ohjauksen ilmaan tai avaruuteen sijoittuvissa simulaattoreissa ja taistelupeleissä. Ohjaimessa on yhteensä kahdeksan akselia, ja vaaka- ja pystyakseleista löytyvät kontaktittomat sensorit. Kaksi monitoimintaista vipua vastaavat päämoottorin tehon ja ohjauspintojen säätämisestä. Lentokorkeutta voi hienosäätää nanotrimmipyörällä, ja OLED-hallintanäytöstä voi tehdä säätöjä.

Käytettävissä on 27 ohjelmoitavaa näppäintä, pikatulitusliipaisin, integroitu kosketusalusta ja Bluetooth-yhteydellä toimiva sovellus.

Turtle Beachin VelocityOne Flightstick aseistaa Xboxilla ja Windows-tietokoneella pelaavat monenlaisilla hallintatavoilla. Se on ennakkotilattavissa nyt hintaan 135,99€, ja se tulee myyntiin 17. marraskuuta 2022.

Lisää luettavaa