Turtle Beach julkisti tulevan kesän uutuuslaitteet: Hall Effect -näppäimistö, 47-grammainen pelihiiri…

...ja uudistettuja Stealth-kuulokkeita!

18.04.2024

Turtle Beach Corporation julkisti tänään useita uusia pelilaitteita.

”Olemme innoissamme voidessamme esitellä ensi kuussa markkinoille tulevan uuden valikoiman innovatiivisia konsoli- ja PC-pelitarvikkeita, jotka kaikki kuuluvat alan johtavaan Turtle Beach -brändiimme”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin toimitusjohtaja. ”Aloittaen myydyimmistä langattomista monialustakuulokkeistamme, lisäämme Stealth 600 -sarjan jo valmiiksi vankkaa ominaisuussarjaa uudistetuilla Stealth 600 -malleilla. Lisäksi laajennamme langattomien Stealth-kuulokkeiden valikoimaa uusilla 93,99 euron hintaisilla Stealth 500 -malleilla.”

”PC-pelaajille suunnattu uraauurtava Atlas Air -kuulokkeemme on ensimmäinen ja ainoa langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee korkealaatuista 24-bittistä ääntä. Atlas Air on suunniteltu uskomattoman kevyeksi ja mukavaksi, ja se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia. Esittelemme myös uuden Turtle Beach Vulcan II TKL Pro -näppäimistön, jossa on magneettiset Hall Effect -anturit, jotka mahdollistavat uudenlaisen reagointikyvyn ja mukauttamisen, sekä erittäin kevyen, vain 47 grammaa painavan langattoman Burst II Air -hiiren. Nämä upeat uudet PC-tuotteet ovat Turtle Beachin kattavan PC-pelialan oheislaitteiden valikoimamme kärkituotteita.”

Keirn jatkoi: ”Vuodesta 2024 on tulossa merkittävä vuosi, joka on täynnä Turtle Beachin uskomattomia pelitarvikkeita. Tämänpäiväiset julkistukset ovat vasta alkua vuoden 2024 mallistolle, sillä syksyllä on luvassa vielä lisää, kuten vastikään uudistetut Stealth 700 -kuulokkeet sekä lisää Turtle Beachin PC-pelaamisen oheislaitteita, ohjaimia ja simulaatiovarusteita.”

Seuraavat Turtle Beach -pelilaitteet tulevat myyntiin 19. toukokuuta 2024:

 • Turtle Beach Stealth 600 – langaton pelikuuloke
  Turtle Beach on julkistanut juuri uudistetun kolmannen sukupolven version langattomasta Stealth 600 -monialustakuulokesarjasta. Tämä uusin Stealth 600 tarjoaa matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden lisäksi Bluetoothin. Siinä on nyt tuotemerkille tunnusomaiset tehokkaat 50 mm Nanoclear-elementit. Kuulokkeissa on 80 tunnin akkukesto, tekoälyohjattu mikrofonin melunvaimennus ja paljon muuta 109,99 euron suositushintaan. Designed for Xbox -versio tulee saataville mustana tai valkoisena, aivan kuten PlayStation-versio. PC-versio tulee saataville mustana.

 • Turtle Beach Stealth 500 – langaton pelikuuloke
  Turtle Beach laajentaa myös myydyintä langatonta monialustakuulokesarjaansa Stealth 500:lla , joka tarjoaa pelaajille tuotemerkin tunnusomaisen laadukkaan peliäänen, matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman ja Bluetooth-yhteyden, säädettävän kelluvan kuulokepannan ja 40 tunnin akunkeston 89,99 euron suositushintaan. Designed for Xbox Stealth 500 on saatavana mustana, kuten myös sen PlayStation- ja PC-vastineet.

 • Turtle Beach Atlas Air – langattomat avoimet PC-pelikuulokkeet
  Turtle Beachin Atlas Air on valmistajansa ensimmäinen langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa. Atlas Airin tarkat 40 mm kaiutinelementit ja sen vallankumouksellinen avoin, kelluva korvakuppisuunnittelu tuottavat erittäin kirkkaan ja luonnollisen äänen. Atlas Air painaa 301 grammaa ja siinä on matalan viiveen 2,4 GHz:n langaton yhteys sekä Bluetooth. Kuulokkeet voi yhdistää Windows-tietokoneisiin, PS5- ja PS4-konsoleihin, Nintendo Switch-konsoleihin sekä mobiililaitteisiin. Kuulokkeisiin voi myös muodostaa langallisen yhteyden 3,5 mm liitännän ja mukana toimitetun kaapelin kautta. Atlas Airissa on myös Waves 3D -ääni, 16 kHz:n kaistanleveydellä toimiva mikrofoni sekä 50 tunnin akunkesto 179,99 euron suositushintaan. Lisäksi PC-pelaajat voivat mukauttaa Atlas Air -laitteitaan modipaketilla, jossa on erillinen kuulokehihna ja korvatyynyt. Modipaketit ovat saatavilla vaaleanpunaisena, violettina tai sinisenä.

 • Turtle Beach Vulcan II TKL Pro – magneettinen mekaaninen RGB-pelinäppäimistö
  Uusi magneettinen mekaaninen Turtle Beach Vulcan II TKL Pro RGB-pelinäppäimistö tarjoaa e-urheilijoille suunnattua suorituskykyä kompaktissa TKL-muodossa. Vulcan II TKL Pro -näppäimissä on magneettiset Hall Effect -kytkimet, jotka takaavat luotettavat, silkkisen pehmeät näppäinpainallukset, joiden käyttöikä on mitoitettu 150 miljoonaan napautukseen. Näppäimissä on täysin säädettävä 0,1 – 4,0 mm välillä oleva toimintapiste. Lisäksi käytössä on Rapid Trigger. Näppäinkohtaista älykästä AIMO RGB-valaistusta, viittä sisäistä profiilia sekä säädettäviä painalluspisteitä ja monisyöttöjä voi mukauttaa Turtle Beachin uudella Swarm II -työpöytäohjelmistolla. Vulcan II TKL Pro on saatavana mustana tai valkoisena hintaan 159,99 euroa.

 • Turtle Beach Burst II Air – ultrakevyt langaton pelihiiri
  Turtle Beachin erittäin kevyt langaton Burst II Air -pelihiiri täyttää e-urheilijoiden nopeustarpeet luokkansa kevyimmällä 47 gramman painolla. Burst II Air on suunniteltu nopeille pelaajille Turtle Beachin sulavalla, mutta tarkalla Owl-Eye 26K DPI -optisella sensorilla, jossa on 650 IPS (16,5m/s) -seurantanopeus. Salamannopeat TITAN-optiset kytkimet, joissa on säädettävä debouncetoiminto, tarjoavat pitkäkestoisen 100 miljoonan napsautuksen käyttöiän, ja napsautuksen kireyden ja valon nopeuden ansiosta saavutetaan ennennäkemätön nopeus ja tarkkuus. Kaksinkertainen langaton liitettävyys tarjoaa matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden pelaamista varten (jopa 40 tunnin yhtäjaksoinen käyttö) ja Bluetoothin (jopa 120 tunnin käyttö), ja kaikki tämä oikeakätisessä symmetrisessä, tukevassa kuorimallissa. Mukana tuleva pitoteippi ja ylimääräiset PTFE-tassut antavat pelaajille mahdollisuuden mukauttaa tuntumaa entisestään. Burst II Air on saatavana mustana tai valkoisena, ja se on ennakkotilattavissa hintaan 109,99 euroa.

  Lisätietoja ja ennakkotilaukset Turtle Beachin sivuilta.

 • Lisää luettavaa