Tunnetko PlayStationin historiaa? Voita 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro -konsoli!

Osoita tietosi PlayStation-konsoleita koskevissa kysymyksissä ja voita itsellesi upea erikoismalli PlayStation 4 Pro:sta!

11.09.2018

PlayStation-konsolien myyntimäärä on ylittänyt maailmanlaajuisesti 500 miljoonaa kappaletta. Tämän kunniaksi Tilt.fi järjestää kilpailun, jonka palkintona on upea 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro -konsoli.

500 Million Limited Edition -malli on sekä kunnianosoitus PlayStationin värikkäälle historialle, että kiitoksenosoitus kaikille PlayStation-pelaajille ja faneille. Läpikuultavan tummansininen konsoli sisältää 2Tt:n kovalevyn, konsolin tyyliin läpikuultavan DUALSHOCK 4 -ohjaimen kuparinvärisillä yksityiskohdilla, konsolin pystytuen, monokuulokkeet ja tummansinisen PlayStation Camera -erikoismallin jalustalla. Konsoleja on valmistettu vain 50000 kappaletta ja jokainen niistä on varustettu numeroidulla kuparinvärisellä laatalla.

Vastaa alla oleviin PlayStation-kysymyksiin, ja 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro -konsoli voi olla omasi! Mikäli kysymykset ovat liian hankalia, kannattaa tutustua interaktiiviseen PlayStation-aikajanaan täällä.

Kilpailu on päättynyt.

Lisää luettavaa