Tulevan urheilupelin kansikuvasta saattaa tulla valtava ongelma julkaisijalle – suomalaispelaaja tekemässä historiaa

Niin ne asiat muuttuvat.

2K Games on julkaissut ensimmäiset kuvakaappaukset tulevasta NBA 2K18 -pelistä.

2K Sportsin huippusuositun korissarjan uusin oa ilmestyy syyskuun 19. päivä. Mukana pelissä on luonnollisesti myös NBA:n Chicago Bulls -joukkueeseen draftattu suomalaispelaaja Lauri Markkanen.

Ensimmäisiin pelikuviin saakka Lauri ei ihan vielä ole päässyt, vaan kuviin on mallinnettu Paul George, Demar Derozan sekä Isaiah Thomas.

Vielä ei ole selvillä, mitä 2K Sports pelin kansikuvan suhteen aikoo tehdä. Kansikuvamalliksi valittiin Cleveland Cavaliersin Kyrie Irving. Hän on kuitenkin ilmoittanut, että haluaa siirtyä toiseen joukkueeseen pois Clevelandin supertähden LeBron Jamesin varjosta.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko 2K Sports jatkaa pelin markkinointia Kyrien kuvalla, mikäli tämä siirtyy vähemmän mediaseksikkääseen joukkueeseen. Vielä ei ole tiedossa myöskään se, mihin joukkueeseen Kyrie Irving siirtyy.

Kuvat näet alta. Niiden yllä on kuitenkin todiste siitä, että Lauri tosiaan pelistä löytyy ja on oleellinen osa tulevaa NBA 2K18-peliä. Otoksessa Laurin kasvoja skannataan pelihahmon mallinnusta varten 2K Sportsin studioilla. Hienoa!