Trustin uudet Fayzo Wireless -kuulokkeet voi liittää kahteen laitteeseen samaan aikaan

Pelailua ja musiikinkuuntelua, langattomasti tottakai!

21.02.2024

Trust on julkaissut uuden edullisen kuulokemallin.

Trust GXT 491 Fayzo Wireless sisältää langattoman kaksoisyhteyden. Se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kuulokemikrofoni joko tietokoneeseen tai pelikonsoliin samanaikaisesti puhelimen kanssa – ilman yhtääkään johtoa. Kuulokemikrofoni liitetään pc- tai PlayStation-laitteisiin mukana toimitetulla 2,4 GHz:n USB-sovittimella, minkä lisäksi se tukee myös Bluetoothia. Kun yhteys on muodostettu, kuulokemikrofonin kautta onnistuvat niin peliäänien kuuntelu ja äänichatit kuin soittolistojen toisto puhelimesta.

Fayzo Wireless sisältää samat perustoiminnallisuudet kuin Fayzo 7.1, kuten virtuaalisen 7.1-surroundäänen ja 50 mm elementit. Korvapehmusteet, säädettävä panta sekä kääntyvät korvakupit varmistavat mukavuuden, ja RGB-valaistus viimeistelee käyttäjän oman tyylin. Myös ympäristö on otettu huomioon kierrätysmuovia käyttämällä.

Fayzo Wireless on saatavilla kolmessa eri värityksessä: Booster Black (kierrätysmuovia 85 %), Playful Purple (kierrätysmuovia 35 %) ja Winning White (kierrätysmuovia 35 %).

Trust GXT 491 Fayzo Wireless on saatavilla nyt hintaan 69,99 euroa.

Lisää luettavaa