Trollit vauhdissa: Battlefield 2042:lle irvaillaan railakkaasti pilaversio Clownfield 2042:n avulla

Ja mikä menestys siitä tulikaan!

04.01.2022

Viime vuosi ei mennyt aivan putkeen sen paremmin Call of Dutyltä kuin Battlefieldiltäkään. Call of Duty: Vanguard sai melko kädenlämpöisen vastaanoton, ja Battlefield 2042 joutui ilmestyessään suorastaan myrskyn silmään: peliä riivanneet bugit nousivat nopeasti naurunaiheeksi, ja vaikka tekijät ovat tehneet korjausliikkeitä, tekeleen maine kärsi kovan kolauksen. Tällä hetkellä peli on yksi kaikkien aikojen eniten negatiivisia käyttäjäarvioita saanut peli Steamissä.

Irvailu on saanuttanut sellaisen pisteen, että peliä parodioidaan jo Clownfield 2042 -nimisellä trollipelillä. Steamiin myytäväksi ilmaantuneessa pelissä on ihan oikea moninpeli ja pari offline-moodia päälle, mutta kovin suuria päivityksiä ei pelaajien kannata odottaa: ”Mukana on bugeja, paljon bugeja. Mutta annamme teidän nauttia tästä sellaisenaan emmekä korjaa niitä, vaan sen sijaan julkaisemme peliin joitain uusia skinejä”, pelin lataussivulla ilmoitetaan. Clownfield-pelikuvaa voi katsoa täältä.

Ja kuinka ollakaan, lopputulos on aidossa trollihengessä menestys: Clownfield on kerännyt huomattavasti Battlefieldiä enemmän positiivisia arvioita. Yli tuhannen annetun arvion keskiarvo on ”hyvin positiivinen”. ”Tähän on laitettu enemmän ajatusta, rakkautta ja omistautumista kuin varsinaiseen Battlefieldiin”, yksi ostaja kommentoi. Sillä lailla!

Lisää luettavaa