Todellinen kauhuelokuvan ikoni liittyy keväällä verisen mättöpelin hahmogalleriaan

Friday the 13th -leffojen kuolematon pahis saapuu bonus-hahmona Mortal Kombat X:ään.

Mortal Kombat X:n julkaisuun on enää vajaa kuukausi, joten mikäpä olisi parempi aika paljastaa todellinen yllätys pelin hahmogalleriasta. Perjantaina julkaistun videon mukaan Friday the 13th -leffojen kuolematon sarjamurhaaja Jason Voorhees saapuu mättöpeliin uutena hahmona.

Tarkaanottaen Voorhees on ensimmäinen neljästä Kombat Pack -laajennuksen mukana tulevasta uudesta hahmosta. Jääkiekkomaskiin pukeutuneen kauhuikonin saa käsiinsä myös pelin Premium Editionin mukana, sillä Kombat Pack sisältyy tuohon erikoisversioon.

Jason Voorhees oli mukana jo alkuperäisen, vuoden 1980 Friday the 13th -leffan tarinassa, mutta elokuvasarjan pääpahikseksi hän nousi vasta seuraavana vuonna ilmestyneessä jatko-osassa. Kaikkiaan Jason on seikkaillut jo yhdessätoista kauhuleffassa.

Mortal Kombat X ilmestyy uuden sukupolven Pleikkarille ja Xboxille, sekä PC:lle, iOS:lle ja Androidille 14. huhtikuuta. PlayStation 3 ja Xbox 360 -versiota saadaan odottaa kesään asti.

Alta voit katsoa Jason Voorheesin paljastustrailerin, jossa nyt ei tosin paljonkaan ole näkemistä. Lopun ”Who’s Next?” -kysymys vihjaa, että loputkin Kombat Packin lisähahmoista tullaan varmaankin paljastamaan samankaltaisilla videoilla.