Tervetuloa DLC-helvettiin: Esittelyssä kaikkien aikojen surkeimmat ladattavat pelisisällöt!

Myös Alan Wake pääsi listalle kehnoimmista laajennuksista.

31.10.2014

Joskus pelien ladattava lisäsisältö (DLC) muodostaa itsenäisen, kiinnostavan kokonaisuutensa, jota on ilo pelata. Toisinaan ne tuovat itse pääpeliin uusia elementtejä, kuten Civilization-sarjan laajennukset. Mutta usein DLC ei tuo mitään järkevää sisältöä tai se avaa vain jotakin, jonka olisi pitänyt kuulua jo alkuperäiseen peliin.

Tämän jälkimmäisen vaihtoehdon merkeissä jaamme kaksi TOP5-listaa kaikkein aikojen surkeimmista DLC-laajennuksista. Yllä oleva Zoomin.tv:n listaus on tuoreempi, mutta vaikka alla oleva CVG:n versio onkin viime vuodelta, on listoilla silti pari yhteistäkin lisäriä. Surkeat ja tarpeettomat laajennukset vaihtelevat Oblivisionin hevoshaarniskoista Alan Waken lisäjaksoihin, joita ilman peli jää monien mielestä vaille tyydyttävää loppuratkaisua.

Kumma kyllä BioShock 2:n Rapture Metro Pack -laajennus ei ole löytänyt tietään listoille: Ylimääräiset moninpelikartat olisivat olleet oikein mukava lisä erinomaiseen moninpeliin, jos niille olisi vaivauduttu tekemään oma matchmaking ja niitä olisi täten päässyt joskus pelaamaankin. Molemmat videot voit katsoa alta.

Lisää luettavaa