Tekoälyohjattu OBSBOT Tiny 2 lupaa suorituskykyä ilman kompromisseja

Esiinny ultrateräväpiirtoisena.

24.04.2023

Pienikokoinen ja helppokäyttöinen OBSBOT Tiny 2 -verkkokamera sopii monenlaiseen sisällöntuotantoon. Älytoimintojensa ansiosta se kykenee itsenäisesti seuraamaan kuvauksen kohdetta ja tarkentamaan tähän tarvittaessa. Kameraa voidaan tarvittaessa ohjata myös elein tai äänikomennoin esimerkiksi tarkentamaan kohteeseen, mikä mahdollistaa helpon kuvaamiseen kaikissa tilanteissa.

OBSBOT Tiny 2 -kamerassa on 1/1.5 tuuman kuvakenno, joka yhdessä Dual Native ISO- ja HDR-kuvatekniikoiden kanssa mahdollistaa kirkkaan, tarkan ja värikylläisen kuvan kaikenlaisissa kuvausolosuhteissa. Heikosti valaistut tilat eivät ole ongelma, sillä kamera osaa valita tarvittavan kuvaustilan valaistuksen mukaan. Näin vältetään liian synkkä tai ylivalaistu videokuva. Kamera kykenee ultrateräväpiirtoiseen 4K-videotarkkuuteen 30 kuvan sekuntinopeudella tai täysteräväpiirtoiseen 1080p-videolaatuun 60 kuvan sekuntinopeudella.

Tekoälyohjatussa OBSBOT Tiny 2 -kamerassa on erillinen kauneustila, joka saa ihon näyttämään sileältä. Lisäksi korostaa silmien kirkkautta. Entistä tehokkaampi tekoäly osaa myös seurata kohdettaan säilyttäen tämän kuvan keskellä. Vaihtoehtoisesti kameralle voidaan määritellä kuvausalue, josta poistuttaessa seuranta pysähtyy. Seuranta jatkuu vasta alueelle palattaessa. Kameran voi myös määrittää seuraamaan esitystä pitävän kohteen kättä, jolloin luentojen ja opetustilanteiden pitäminen helpottuu.

Kamera helpottaa videopalavereita automaattisella kuvauskohteen rajauksella. Haluttaessa OBSBOT Tiny 2 osaa sumentaa taustan, jolloin kameraa voidaan huolettaa käyttää esimerkiksi kotona tai avotoimistossa. Korkeatasoisten monisuuntaisten mikrofonien ansiosta kamera poimii äänen selkeästi ja häiriöttä. Taustamelua vaimentavan tekniikan ansiosta ylimääräiset äänet suodattuvat tehokkaasti pois.

Magneettisen jalustan ansiosta kamera voidaan asettaa esimerkiksi pöytätasolle tai suoraan tietokoneen näytön reunalle. Kamerassa on myös yksityistila, jolla kameran linssin saa kääntymään kohti alustaa. Yksityistilaa voidaan myös ohjata sovelluksella ja esimerkiksi ajastaa jatkamaan tietyn ajan kuluttua, jolloin katsojat saavat viestin siitä, milloin lähetys jatkuu.

USB 3.0 -tiedonsiirtoteknologian ansiosta videokuva liikkuu kamerasta tietokoneelle välittömästi ilman videokuvan pakkaamista ja purkamista. Näin kuvanlaatu säilyy tasaisen korkeatasoisena viiveettä. Monikäyttöisen jalustan avulla kameralla voidaan kuvata niin ylhäältä alaspäin kuin ylösalaisinkin. Jalustan ansiosta sopiva kuvakulma löytyy kädenkäänteessä. Kuvasuhteen vaihtoehtoja ovat sekä perinteinen laajakuva että sosiaalisessa mediassa suosittu pystyvideo. OBSBOT Tiny 2 on sekä Windows- että Mac-yhteensopiva ja toimii kaikkien yleisimpien videosovellusten kanssa.

OBSBOT Tiny 2 -kameraa voidaan lisäksi täydentää kaukosäätimellä, jossa yhdistyvät esitystyökalun ja perinteisen kaukosäätimen parhaat puolet. Muita lisävarusteita ovat taittuva lisäjalusta, kolmijalat, HDMI-sovitin, HQ-mikrofoni, erillinen USB 3.0 -kaapeli ja USB-A-sovitin sekä matkakotelo.

Ultrateräväpiirtoinen OBSBOT Tiny 2 -kamera on nyt myynnissä hintaan 369 euroa.

Lisää luettavaa