Taru Sormusten Herrasta -näyttelijä tähdittää erittäin lupaavaa pientä kauhupeliä

Kauhupeli Kholatin lukijaksi napattiin Sean Bean.

11.12.2014

Tunnettu ääninäyttelijä voi nostaa pienemmänkin pelin yli uutiskynnyksen. Niinpä Taru Sormusten Herrasta -elokuvista (2001-2003) ja Game of Thrones -sarjasta tunnettu Sean Bean on kiinnitetty lukijaksi pieneen, Venäjälle sijoittuvaan kauhupeliin Kholat.

Kholat perustuu Djatlovin solan onnettomuuteen, jossa yhdeksänhenkinen retkikunta sai surmansa vuonna 1959 Pohjois-Uralin vuoristossa. Asiasta uutisoivan Destructoidin mukaan kyseessä on eräänlainen murhamysteeri, mutta pelistä toistaiseksi julkaistut trailerit eivät vielä paljon tarinasta paljasta. Renny Harlin ohjasi samasta tapauksesta elokuvaversion viime vuonna nimellä Devil’s Pass.

Sean Beanin buukkaaminen lukijaksi on yllättävää jo siksi, että kyseessä on puolalaisen IMGN.PRO -kollektiivinen ensimmäinen oma peliprojekti. Aiemmin pikkulafka on avustanut sellaisissa peliprojekteissa kuin Euro Truck Simulator ja Dreamfall Chapters. Mistään isosta yrityksestä ei siis tosiaankaan ole kysymys, ja Hollywood-näyttelijän kiinnittäminen peliin tuo varmasti firmalle sekä pelille arvokasta julkisuutta.

Alta voit katsoa Kholatin ensimmäiset trailerit, joista ensimmäinen tyytyy fiilistelemään ja toinen esittelee jo hieman pelikuvaakin. Sean Beania ei näillä videoilla valitettavasti vielä kuulla, mutta tunnelmaa pelistä ei ainakaan tuntuisi puuttuvan.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa