”Tämä peli on vit*n pers*estä!” – Star Wars Battlefrontin levyn katkaissut rokkari teilaa pelin nyt myös videomuodossa

27.11.2015

Kauan odotettu Star Wars Battlefront on ollut ulkona nyt jo pienen tovin, mutta eeppisiin Tähtien sota -elokuviin perustuva peli on jakanut sekä kriitikoiden että tavallisten pelaajien mielipiteitä runsaasti.

Aikaisemmin tällä viikolla uutisoimme siitä, kuinka Breaking Benjamin -yhtyeen Benjamin Burnley haukkui Battlefrontia Twitterissä julkaisten samalla kuvan, jossa hän oli katkaissut pelin levyn. Nyt joku journalisti on päässyt haastattelemaan Burnleyta bäkkärille ja päättänyt kysyä asiasta lisää.

Videolla rokkari haukkuu Battlefrontia lähes hullunkiilto silmissään ja suu vaahdossa. Erityisesti suureksi Star Wars -faniksi tunnustautuvaa Burnleyta harmittaa esimerkiksi se, kuinka pelissä hänen mukaansa tulee runsaasti äkkikuolemia kertalaakista tappavista aseista. Tämän lisäksi Burnley antaa piikkejä myös online-peleille yleensä, koska netin kestävyys ei hänen mukaansa ole tavallisesti riittävä pelaamiseen.

Mäjäyttääpä Burnley videon alussa myös Xbox One -konsoliaan kertoen, että joskus myös konsoli ottaa osumaa huonojen pelien vuoksi.

Katso rokkikukon rankka avautuminen alta:

Lisää luettavaa