Juuri ilmestynyt Batman-peli saa mieletöntä hehkutusta: ”Uuden sukupolven paras peli!”

Uuden sukupolven Batman-peli näyttää vakuutaneen ainakin kritiikot.

Rocksteady-studion Batman-pelisarjan viimeinen osa Batman: Arkham Knight ilmestyi tänään ja ensimmäiset arviot ovat jo linjoilla. Kriitikoiden kommentit lupaavat melkoista pelikokemusta, sillä parinkymmenen arvion perusteella pelin Metacritic-keskiarvo on peräti 91.

Tarkemmin sanottuna kyse on PlayStation 4 -versiosta, sillä PC ja Xbox One -versioille on toistaiseksi liian vähän arvioita keskiarvon laskemiseen.

Peli saa kuitenkin kriitikoilta melkoista suitsutusta. Esimerkiksi Polygonin mukaan Batman on nyt täydellinen ja ”lopputulos on tämän konsolisukupolven paras peli.”

”Se on eeppinen, se on suuri, se on addiktiivinen, se näyttää järjettömän hyvältä ja se muistetaan vielä pitkään. Mestariteos,” hehkuttaa myös täydet pisteet antanut VideoGamer omassa arviossaan.

Tähän mennessä ilmestyneistä arvosteluista ainoastaan GameSpot on antanut alemman kuin kiittävän arvosanan, ja sekin on kuitenkin 7/10. GameSpot moittii muun muassa Batmobilen pakotettua käyttöä, sekä monotonisia boss-taisteluita, mutta tässä tapauksessa yhden median kitinät jäävät helposti yleisen mielipiteen alle.

Batman: Arkham Knight on nyt saatavilla PS4:lle, Xbox Onelle, PC:lle, OS X:lle ja Linuxille.

Lisää luettavaa