Tällainenko on Grand Theft Auto 6? Netti kohahti valtavasta GTA6-vuodosta

Vice City, täältä tullaan!

19.09.2022

GTA6:sta on tullut jo melkoinen meemi, kun irvileuat arvuuttelevat, milloin tämä himoittu ja odotettu peli mahtaa oikein tulla julki. Saavatko siitä iloita kenties lapsemme, vai sittenkin vasta lapsenlapset? Ja montako GTA5-uudelleenjulkaisua nähdään vielä ennen sitä? Rockstarin suunnitelmat ovat pysyneet epämääräisinä, mutta viikonloppuna tilanne sai yllättävän käänteen.

Muun muassa IGN uutisoi, että GTAForums-sivustolle ladattiin muhkea zip-tiedosto, jonka lataaja kertoi sisältävän 90 eri kuvaa ja videoklippiä kehitteillä olevasta Grand Theft Auto 6:sta. Mukana todella oli varsin vakuuttavaa sisältöä, jossa näkyy pelikuvaa, kuuluu pelihahmojen keskusteluja, selviää pelin keskuskaupunki ja näkyy pelin mekaniikkaa.

Vuodon perusteella GTA6 sijoittuu Vice Cityyn eli Rockstar-maailman versioon Miamista. Kuten aiemmin on huhuttu, pelihahmoina ovat mies ja nainen, jotka pystyvät Bonnie & Clyde -hengessä esimerkiksi ryöstelemään kauppoja. Yhdessä vuodetussa videopätkässä näkyy, miten naishahmo ottaa ryöstön yhteydessä panttivankeja.

Videoita on ladattu pitkin nettiä, joten kiinnostuneet varmasti löytävät pikaisella googlauksella paikan, josta pelikuvaa voi tarkastaa. Take-Two on tietysti ryhtynyt toimenpiteisiin ja esimerkiksi moni Youtubeen ladattu klippi on jo poistettu tekijänoikeussyiden vuoksi. Sitten vain spekuloimaan, onko vuodettu videomateriaali aitoa asiaa vai feikkiä ja miten pitkällä GTA6:n kehitys todella on. Mielenkiintoisia aikoja!

Lisää luettavaa