Taas suuria sanoja Bungielta: Uusi laajennus muuttaa Destinyn pelikokemuksen

Bungie lupailee suuria muutoksia ensi viikolla julkaistavan lisärin myötä.

04.12.2014

Destinyn ensimmäinen laajennusosa The Dark Below ilmestyy ensi tiistaina 9. joulukuuta, ja pelikehittäjä Bungie onkin juuri julkaissut tarkempia tietoja lisärin tuomista muutoksista, raportoi Gamespot.

Bungien julkaisemalta listalta käy ilmi, että lisäosa muuttaa esimerkiksi aseiden päivitystä kaikkien pelaajien osalta. Paitsi, että laajennus tuo peliin runsaasti uusia legendary- ja exotic-aseita, myös aseiden päivittäminen muuttuu. Pelaajilla jo olevat exotic-luokan aseet voi jatkossa päivittää korkeammille hyökkäys- ja puolustusarvoille, mutta tämä nollaa aseihin aiemmin asennetut päivitykset.

Lisäksi Crucible ja Vanguard-varusteiden ostaminen vaatii jatkossa paitsi kunkin jaoston omaa valuuttaa, myös commendation-kirjeen, joita saa postimestarilta kasvattaessaan mainettaa Cruciblen tai Vanguardin tehtävissä. Täyden listan päivityksistä voit katsoa tästä.

Mainitut muutokset koskevat siis kaikkia Destiny-pelaajia, eivätkä vain The Dark Below -lisärin ostavia. Itse lisäosa sisältää tietysti uusia tehtäviä sekä moninpelikenttiä, mikä tekee hyvää alunperin sangen lyhyelle räiskintäpelikokemukselle.

Syyskuussa ilmestynyt Destiny on kuluneiden kuukausien aikana saanut runsaasti kritiikkiä muun muassa siitä, kuinka hankalaa pelissä on edeltä tasolta 20 ja kuinka harvinaisia legendary-varusteet ovat. Bungie on jo aiemmissa päivityksissä tuonut muutoksia näihin kritisoituihin elementteihin, mutta toivottavaa on, että lisäosan myötä peli tasapainottuu entisestään.

Alta voit katsoa IGN:n esittelyn The Dark Below -laajennuksesta.

Lisää luettavaa