Taas japanilaispeli, joka on vain tekosyy kuolata koulutytöille: School Girl Zombie Hunterissa jopa oma pikanappi riisuutumiselle

Japanissa tehdään paljon videopelejä, joissa pelaaminen on joko epäsuorasti tai täysin suorasti vain tekosyy puolialastomien tai täysin alastomien naishahmojen perään kuolaamiselle. Tuleva räiskintäpeli School Girl Zombie Hunter vaikuttaa edustavan sitä suorempaa linjaa.

Destructoidin toimittajat tutustuivat peliin hiljattain Tokyo Game Showssa, ja ensikommentit ovat kaikkea muuta kuin ylistäviä. Peli saa kritiikkiä kehnosta pelattavuudesta, sekä siitä, että pelin zombiet eivät vaikuta alkuunkaan pelottavilta tai edes vaarallisilta.

”Jos kaipaat taas yhtä zombientappopeliä, juokse kauas pakoon”, sivuston toimittaja ohjeistaa.

Olennaista pelissä onkin se, että pelaajaa pääsee ohjaamaan isojen aseiden kanssa poseeraavia koulutyttöjä, joiden vaatteet vähenevät jokaisella osumalla. Ja jos tämä ei poista tekstiilejä tyttöjen yltä tarpeeksi nopeasti, voi PS4:n kosketuspadia painamalla riisua tytöt kertaheitolla alusvaatteisilleen.

School Girl Zombie Hunterin takana on Tamsoft, joka tunnetaan myös seksillä myyvästä Senran Kagura -sarjasta. Peli ilmestyy Japanissa tammikuun alussa.

Lisää luettavaa