Supersuositun pelisarjan uusin valtaus – saapuu täysin uudelle pelialustalle

Mirage saapuu iOS-alustoille.

02.05.2024

Assassin’s Creed -pelisarja tuodaan ensimmäistä myös älypuhelimille ja tablettilaitteille, kun Assassin’s Creed Mirage -pelistä julkaistaan kesäkuun alussa iOS-alustalle tehty versio. Versio on tehty M1-sarjan suorittimilla varustetuille iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -älypuhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille.

Assassin’s Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pllvitallennuksia. Näin peliä voi esimerkiksi pelata yhdellä alustalla ensin ja jatkaa sitten toisella juuri samasta kohdasta, mihin peli aiemmin jäi. Pelin iPhone- ja iPad-versiot tukevat sekä erillisiä peliohjaimia että kosketusnäytöltä pelaamista.

6. päivä kesäkuuta julkaistavan iOS-version ensimmäiset 90 minuuttia ovat ilmaiseksi pelattavissa, joten pelaaja voi kokeilla peliä ilmaiseksi App Store -kauppapaikasta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan iOS-käyttöjärjestelmälle 6. kesäkuuta 2024. Tämän lisäksi peli on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelusta.

Lisää luettavaa