Suomalaisstudio teki legendaarisen Slicks ’n’ Slide-pelin henkisen jatko-osan – peli valtava menestys jo ennen virallista julkaisua

Skidstorm on hitti jo nyt – ennen pelin virallista julkaisua.

28.11.2017

Suomalainen Immobile Games on työstänyt Skidstorm-nimistä peliä ja pitkään.

Nyt Immobile Games on myynyt pelin oikeudet kiinalaiselle Cheetah Mobilelle. Kaupassa Kiinaan siirtyvät Skidstorm-pelin immateriaalioikeudet, kuten pelin taustalla vaikuttava teknologia ja bisnesmalli.

“Vaikka luovumme lupaavasta pelistä, niin voimme olla tyytyväisiä. Käytännössä kaupassa Immobile Gamesille jää runsaasti pääomaa ja pelin kehityksessä hankittu kattava tietotaito. Meillä on nyt äärimmäisen hyvät resurssit jatkoa ajatellen”, kiteyttää Immobile Gamesin toimitusjohtaja Olli Lahtinen.

Skidstorm on kunnianosoitus suosituille ylhäältä kuvatuille moninpelattaville ajopeleille, kuten legendaarinen 90-luvun suomihitti Slicks ’n’ Slide. Skidstorm on retroajopeli, joka on tuotu nykyaikaisella toteutuksella Android-mobiililaitteille. Skidstorm-peliä on ladattu maailmanlaajuisesti jo 2,5 miljoonaa kertaa epävirallisesti julkaistuna esiversiona.

Kaupan toteutumiseen johtanut tapahtumaketju oli kansainvälisesti ottaen erikoinen. Kiinassa Skidstorm oli ladattu Immobile Gamesin tietämättä kiinalaiselle Android-kauppapaikalle. Siellä Skidstorm oli lyhyessä ajassa saavuttanut lähes miljoona latausta ja paljon positiivisia arvosteluja ilman Immobile Gamesin apua. Kiinalainen mobiilijätti Cheetah Mobile oli huomannut pelin saavuttaman paikallisen suosion ja tarjosi Immobile Gamesille yhteistyötä.

Katso videokuvaa Skidstormista alta.

Lisää luettavaa