Suomalainen jalkapallojoukkue HJK teki FIFA-historiaa!

HJK on haluttu ensimmäisenä suomalaisjoukkueena mukaan maailman suurimpaan jalkapallovideopeliin EA SPORTS FIFA:aan. Seuran monivuotinen menestys Suomessa ja Euroopassa sekä laaja fanipohja ovat syynä pelijätin kiinnostukseen ja yhteistyön aloittamiseen.

Asiasta kertoi HJK omilla kotisivuillaan.

Uudessa EA SPORTS FIFA 17:ssa pelaaja voi siis nyt valita peliin myös HJK:n joukkueen. Japanilaisvahvistus Atom, Sebastian Sorsa, Sebastian Dahlström, Alfredo Morelos ja muut HJK-tähdet antavat faneille mahdollisuuden elää omaa futistarinaansa ammattifutaajan näkökulmasta.

Peli tulee myyntiin 29. syyskuuta samaan aikaan kaikkialla Euroopassa. HJK:lla on myös oma Club Edition, sinivalkoisilla kansilla.

”FIFA on klassikko, jota odottavat niin nuoret kuin vanhemmatkin jalkapallon ystävät. On hienoa, että eurooppalaisten huippujoukkueitten joukossa on nyt valittavana myös HJK Helsinki. Tämä on seuralle, faneillemme ja tietysti myös pelaajillemme hieno juttu ja lisää tunnettuuttamme ja kiinnostavuuttamme aivan uusille kohderyhmille”, toteaa HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Lisää luettavaa