Steelseriesin uutuuskuulokkeet ja ensimmäinen pelikäyttöön tarkoitettu parametrinen taajuuskorjain

Pro-pelaajille suunnatut luurit.

24.05.2022

Steelseries esitteli äänenlaatuun keskittyvän Arctis Nova Pro -kuulokemallistonsa. Minimalistisesti muotoillut luurit sisältävät muun muassa AI-avusteisen puheäänen parannuksen.

Arctis Nova Pro– ja Arctis Nova Pro Wireless -kuulokkeita varten kehitetty Sonar Audio -ohjelmisto sisältää maailman ensimmäisen pelikäyttöön tarkoitetun parametrisen taajuuskorjaimen. Softaan pääset tutustumaan täältä.

Langallisten Arctis Nova Pro -luurien mukana tulee GameDAC Gen 2, joka toimii Hi-Res-audiovahvistimena ja ohjausyksikkönä. Langattomien ja aktiivisen vastamelutoiminnon sisältävän Arctis Nova Pro Wirelessin mukana tulee sen sijaan langaton tukikeskus. Molemmilla pystyy säätämään luurien ominaisuuksia OLED-näytön kera.

Kummatkin kuulokkeet voi liittää samaan aikaan sekä tietokoneeseen että pelikonsoliin ja valita sitten kumpaa haluaa kuunnella. Lisäksi langattomassa mallissa on tuki Bluetoothille, jonka kautta voi puhua puheluja peliäänet samalla kuullen.

Nova-kuulokkeet ovat nyt saatavilla. Arctis Nova Pro maksaa 279.99 euroa ja Arctis Nova Pro Wireless 379.99 euroa. Luureista on erilliset mallit Playstation- ja Xbox-pelaajille.

Arctis Nova Pro

Arctis Nova Pro Wireless

Lisää luettavaa