South Parkille ei loppua näy: Erinomainen animaatiosarja sai uuden sopimuksen ja teki megadiilin Hulun kanssa

Uusi sopimus takaa, että South Park tulee ylittämään 300 jakson rajan.

Kesäkuussa julkistettiin uusi South Park -roolipeli Fractured But Whole, mutta myös alkuperäinen sarja on juuri noussut otsikoihin. Variety raportoi nimittäin, että Comedy Central on uusinut South Parkin sopimuksen ja tilannut kolme uutta tuotantokautta sarjalle.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että South Park jatkuu vielä ainakin 30 jakson verran ja kestää vuoteen 2019 saakka. Sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone kehuivat Comedy Centralia ja South Park Digital Studiosissa osallisen Viacomin pomoa Doug Herzogia julkaisemassaan tiedotteessa.

”On hienoa työskennellä Dougin ja koko Comedy Centralin kanssa,” miehet toteavat tiedotteessa. ”He ovat antaneet meille järjettömän määrän taiteellista ja luovaa vapautta jo kahdenkymmenen vuoden ajan.”

Lisäksi South Park Digital Studios on solminut erittäin arvokkaan levityssopimuksen suoratoistopalvelu Hulun kanssa. Hulu maksoi peräti 192 miljoonaa dollaria yksinoikeudesta sarjan stream-levitykseen, ja uudet jaksot tulevat Hulun palveluun vain päivän viiveellä Comedy Centralin ensiesityksestä.

Hulun suoratoisto toimii myös Suomesta käsin osoitteessa SouthParkStudios.fi. Tällä hetkellä palvelussa on nähtävissä sarjan tuotantokaudet 1-17, eli Suomeen suunnattu sivusto on vain tuotantokauden verran jäljessä Yhdysvaltojen esityksistä. Sarjan 18. tuotantokausi esitettiin Yhdysvalloissa viime syksynä.