Sound Blaster Katana SE tuo voimakkaat äänet peleihin ja elokuviin aiempaa pienemmällä tilantarpeella

Katana-sarjan neljäs soundbar-kaiutin toimii ilman subwooferia.

12.06.2023

Sound Blaster Katana SE tarjoaa saumattoman ja tehokkaan ääniratkaisun. 0,75 tuuman kangaskupuiset diskanttikaiuttimet auttavat tuottamaan selkeämpiä ja tarkempia ylä-ääniä. Lisäksi päivitetyt, ylöspäin suunnatut kolmen tuuman keskibasson kaksoiselementit tuottavat täyteläistä bassoa. Tämä Katana-sarjan uusin äänipalkki tarjoaa vaikuttavan ja kokoansa suuremman äänikokemuksen. Edeltäjänsä tavoin Sound Blaster Katana SE on myös Dolby Audio -dekooderisertifioitu.

Yhdessä Super X-Fi -teknologian, virtuaalisten 5.1-tilaääniominaisuuksien ja monipuolisten liitäntävaihtoehtojen kanssa Sound Blaster Katana SE sopii täydellisesti pelaajille, elokuvien faneille ja musiikinharrastajille, jotka haluavat parantaa äänikokemustaan ilman tilan tai äänenlaadun kompromisseja. Muihin Katana-soundbareihin verrattuna sen mukana ei tule subwoofer-kaiutinta, joten se vaatii kokonaisuutena paljon vähemmän tilaa.

Yhdistämällä äänipalkin Creative-sovellukseen käyttäjät voivat sekä muokata äänikokemustaan Acoustic Engine -muokkaimilla että valita haluamansa RGB-valaistustilat. Muokatut asetukset voi tallentaa profiilina joko sovellukseen tai kauko-ohjaimen ohjelmoitaviin painikkeisiin. Sen lisäksi äänipalkin voi asettaa seinälle, jolloin siitä saa kätevän ja tilaa säästävän ratkaisun mille tahansa kotiviihdelaitteistolle.

Sound Blaster Katana SE:n kattaviin liitäntävaihtoehtoihin kuuluu USB, HDMI ARC, optinen liitin, kuulokeliitin ja langaton Bluetooth 5.0. Äänipalkki toimii siis eri alustojen kanssa tietokoneesta pelikonsoleihin ja mobiililaitteisiin.

Sound Blaster Katana SE maksaa 349,99 euroa.

Fyysiset mitat: 650 x 109 x 78 mm
Liitännät: Bluetooth 5.0, HDMI ARC, optinen sisääntulo, AUX-tulo, USB-C, SXFI-lähtö
Kaiutinelementit: 2 x 109 mm keskialueen elementtiä, 2 x 54 mm diskanttikaiutinta
Lähtöteho: Jopa 90 W RMS (180 W huippu)
Taajuusalue: 55 – 20 000 Hz

Lisää luettavaa