Sonyn uutuuspuhelimella pääsee katselemaan ainutlaatuisen videopalvelun 4K HDR -tarjontaa

Tähän striimipalveluun ei kaikki pääse.

02.07.2023

Sonyn uusi Xperia 1 V -älypuhelin on täynnä toimintoja. Snapdragon 8 Gen 2 ja 5 000 mAh akku jaksavat pitkälle, eikä kuvausmahdollisuuksissakaan nuukailla.

Xperia 1 V:n 24 mm:n laajakulmaobjektiivi toimii yhdessä Exmor T mobiililaitteille -kennon ja kaksikerroksisen transistoripikselin kanssa. Kamerassa on 16 mm:n ultralaajakulma- ja teleobjektiivi, jossa on 85 – 125 mm:n optinen zoomaus. Kaikissa objektiiveissa on 120 fps 4K -videokuvaus.

Mutta on Sonyn uutuuspuhelimessa muutakin.

Xperia 1 V tarjoaa nimittäin käyttäjilleen Sonyn ainutlaatuisen Bravia Core -videopalvelun. Tämä tarkkaan kuvaan ja isoon ääneen keskittynyt palvelu on omiaan puhelimen 120 Hz:n 4K HDR OLED -näytöllä.

6,5 tuuman 21:9-laajakuvanäytöllä voi uppoutua elokuviin ja televisio-ohjelmiin. Bravia HDR remaster -tekniikkaa käyttävällä X1 for mobile engine -moottorilla voit nauttia suuresta kontrastista, väreistä ja kirkkaudesta myös suoratoistosisällössä. Xperia 1 V:n Bravia Core for Xperialla pääsee myös nauttimaan elokuvista laadukkaassa 4K-tarkkuudessa, valitsemaan satojen uusimpien julkaisujen ja klassisten menestyselokuvien joukosta, kurkistamaan kulissien taakse Studio Accessin kanssa, kokemaan IMAX Enhanced -nimikkeitä ja paljon muuta.

Xperian ostajat voivat lunastaa Bravia Core -palvelusta viisi elokuvaa. Lisäksi laitteen omistaja saa käyttöönsä 12 kuukautta rajoittamatonta suoratoistoa.

Sony Xperia 1 V:n julkaisu odottaa nurkan takana. Hinta on noin 1 400 euroa.

Lisää luettavaa