Sony vahvisti PlayStation 5:n julkaisuajankohdan – konsolia turha odottaa vielä tälle vuodelle

PS5:stä tiedetään taas vielä vähän enemmän.

26.04.2019

Sony julkisti hiljattain tarkempia yksityiskohtia PlayStation 5:stä ja sen tehoista. Julkaisuajankohdan suhteen yhtiö ei puolestaan vielä lähtenyt sen liiemmin hiiskumaan.

Nyt asian tiimoilta on kuitenkin kantautunut virallisia tietoja suoraan Sonyn taholta. Wall Street Journal -toimittajan saamien tietojen mukaan Sony ilmoitti tuoreessa tilikauden katsauksessaan, että konsolia ei tulla näkemään vielä kuluvan tilikauden aikana, joka päättyy 31. maaliskuuta 2020. Konsolin julkaisun – tai ylipäätään itse julkistuksen – voi siis odottaa tapahtuvan aikaisintaan ensi huhtikuun kieppeillä. Mitä ilmeisimmin PS5:n lopullista julkistusta säästellään joko ensi vuoden E3-messuille tai Sonyn omaan State of Play -julkistuslähetykseen.

Lisäksi Sony vahvisti satsaavansa seuraavan konsolinsa kehitykseen 31.1 miljardin jenin edestä. Samaan syssyyn yhtiö paljasti myös PlayStation Now -palvelunsa käyttäjälukemia. Vasta hetki sitten Suomeenkin lanseeratulla suoratoistopalvelulla on vahvistettu olevan nyt hulppeat 700 000 maksavaa tilaajaa.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa