Snaken ääninäyttelijä väittää: Metal Gear Solidin tuotantoyhtiö lakkautettu!

Kuinka käy Metal Gear -pelien, jos Kojima Productionsin toiminta on lopetettu?

Keväällä on kuultu paljon pelikehittäjä Hideo Kojiman konfliktista julkaisijansa Konamin kanssa. Ilmeisesti Kojima Productionsin perustajalla meni sukset ristiin julkaisijan kanssa, ja vaikka huhut Kojiman potkuista osoittautuivatkin huhtikuussa perättömiksi, on ilmeisesti selvää, että tulevien Metal Gear -pelien kehitykseen etsitään uutta miehistöä.

Nyt saadaan huhumyllyyn uutta vettä Solid Snaken japanilaiselta ääninäyttelijältä Akio Otsukalta. Destructoid nimittäin raportoi Otsukan väittävän, että Kojima Productions on lakkautettu.

”Kojima Productions on pakotettu lopettamaan, mutta vaikuttaa siltä, että tiimin pitkällisen työn tulos on lähes valmis,” Otsuka kertoi Twitterissä. ”Mutta vaikka tämä olisikin loppu, Metal Gear Solid on kuolematon!”

Vasta alle kaksi viikkoa sitten kuultiin toinenkin tarina Konamin ja Kojiman ristiriidoista. Ilmeisesti pelitoimittaja Angry Joeta kiellettiin kysymästä mitään Kojimaan liittyvää Metal Gear Solid V: The Phantom Painia koskevassa haastattelussa E3-messuilla. Toimittaja kertoi asiasta YouTube-videolla.

Vain tulevaisuus näyttää, kuinka Metal Gear -pelisarjalle käy ja tuleeko Hideo Kojima näyttelemään enää minkäänlaista roolia sen kehityksessä.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ilmestyy 1. syyskuuta uuden ja vanhan sukupolveen Xboxille ja PlayStationille, sekä 15. syyskuuta PC:lle.

 

Lisää luettavaa