Liioitteleeko Kojima? – MGS V:n maailma ”satoja kertoja suurempi kuin Ground Zeroesin”

Metal Gear Solid -sarjan peliguru Hideo Kojima on jo moneen kertaan korostanut, kuinka MGS V: The Phantom Pain tulee mullistamaan sarjan pelityylin ja vaatimaan Ground Zeroes -esiosan ihan vaan totuttamaan pelaajat uuteen pelityyliin, mutta nyt miehen puheet menevät jo aavistuksen epäuskottavan puolelle.

Destructoidin mukaan Kojima nimittäin kertoi hiljattain, että The Phantom Painin pelimaailma tulee olemaan satoja kertoa suurempi kuin Ground Zeroesin.

Ground Zeroesin kenttä on verrattaen pieni verrattuna pääpeliin, joka on satoja kertoja suurempi,” Kojima kertoo. Siis SATOJA?

Jollei Ground Zeroes nyt sitten aivan yhteen huoneeseen sijoitu niin on hankala ottaa miehen sanoja täysin kirjaimellisesti. Vaikka lie tämäkin jotenkin mahdollista.

Vaikka pelit julkaistaan erillisinä, kertoi Kojima jo aiemmin japanilaiselle Famitsu-lehdelle, että Ground Zeroesin tallennus tulee avaamaan jotain pääpelin puolella – sitten joskus kun se ilmestyy. Ground Zeroes saapuu keskuuteemme maaliskuussa, mutta The Phantom Painia saadaan vielä odottaa.