Sisällöntuottajille suunnitellun Sony ZV-1 II -vlogikameran objektiivissa on ihmissilmää laajempi näkökenttä

Uutuuskamera myös aloitteleville elokuvantekijöille.

06.06.2023

Sony ZV-1 II -vlogikamera on monipuolinen kamera vloggaajille. Siinä on ihmissilmää laajempaa näkökenttää kaappaava 18-50 mm laajakulma-zoom-objektiivi, sisäänrakennettu älykäs kolmekapselinen mikrofoni kierrätetystä polyesterista valmistetulla tuulisuojalla ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Painoa kameralla on vain 292 grammaa.

Sekä ZV-1 II:n ja älypuhelimen yhdistämisen mahdollistava Creators’ App -mobiilisovellus että videoista tekoälyn avulla tehtyjen raakaversioiden mahdollistava Sonyn Creators’ Cloud -pilvipalvelu helpottavat elämää. Cinematic Vlog -asetuksella kamera kuvaa automaattisesti Cinemascope-kuvasuhteella 24 kuvaa/s eli elokuva-alan standardin mukaisesti. Voit myös muuttaa kuvamateriaalin värit valitsemalla viidestä ilmeestä ja neljästä tunnelmasta, jotta saat nopeasti ammattimaisia tuloksia. Näiden ja lukuisten muiden ominaisuuksien lisäksi ZV-1 II muuttuu USB-kaapelilla korkeatasoiseksi webbikameraksi.

Sony ZV-1 II on ennakkomyynnissä nyt hintaan 1050 euroa. Kesäkuun loppuun mennessä tilanneille on tarjolla erilaisia alennuspaketteja. Lisätietoja saat täältä.

Katso alta speksit ja esittelyvideo.

Lisää luettavaa