Seuraava Assassin’s Creed -peli sai ensimmäisen trailerinsa – myös erikoisversiot julki

Assassin's Creed Valhallan ensitiedot julkistettiin.

30.04.2020

Ubisoft on tarjoillut ensimmäiset kunnolliset tiedonrippeet vastikään paljastuneen Assassin’s Creed Valhalla -pelin tiimoilta.

Pelissä seurataan Eivor-nimisen viikingin ja tämän klaaninsa valloitusreissua kohti keskiajan Englannin maita ja mantuja. Assassin’s Creed Odysseyn tapaan seikkailun voi aloittaa niin mies- kuin naispuolisena hahmona. Peliä työstää sarjan Black Flag- ja Origins-pelien takaa tuttu Ubisoft Montreal. Tavallisen myyntiversion lisäksi Assassin’s Creed Valhallasta tuodaan kolme erikoisversiota, joihin lukeutuvat satasen kustantava Gold Edition sekä astetta tuhdimmat Ultimate Edition ja Collector’s Edition. Julkistuksen kylkeen saatiin aiempien lupailujen mukaisesti myös ensimmäinen traileri, jonka voi kurkistaa uutisen lopusta. Tarkemmin sarjan uudesta osasta voi lueskella sen kotisivulta, tästä.

Assassin’s Creed Valhalla on matkalla PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle, Googlen Stadia-palveluun sekä pc:lle, jossa sen jakelu tapahtuu Epic Gamesin ja Ubisoftin latauskauppojen kautta. Julkaisun on määrä tapahtua loppuvuodesta.

Lisää luettavaa