Roccatin uutuusnäppäimistöissä on ultrapehmeät Titan II -kytkimet

Värikkäitäkin ovat.

26.06.2023

Vulcan II on Roccatin erittäin myydyn Vulcan 120 -näppäimistöperheen ensimmäinen malli, joka sisältää mekaaniset Titan II -kytkimet. Nämä tehtaalla esivoidellut kytkimet on optimoitu ultrapehmeää toimintaa varten. 80 miljoonaa painallusta kestävissä näppäimissä on läpinäkyvä kotelo näyttävää valaistusta varten. Matalaprofiilinen näppäimistö tukee AIMO RGB -valaistusta ja käytössä on myös Roccatin Easy-Shift[+].

”Roccatin Vulcan 120 -sarjan näppäimistöt ovat synonyymi moitteettomalle laadulle, huippusuorituskyvylle ja ensiluokkaisille muotoiluelementeille, ja uusi Vulcan II vie näitä osa-alueita vielä pidemmälle luodakseen jälleen yhden täysikokoisen PC-pelinäppäimistön, joka on luokassaan vertaansa vailla”, sanoo Turtle Beach Corporationin toimitusjohtaja Juergen Stark. ”Alkuperäisen Vulcan-näppäimistön debyytin jälkeen sarja on ollut Saksan myydyin näppäimistö vuosina 2022/2023. Odotamme, että nämä trendit jatkuvat mekaanisen Vulcan II -pelinäppäimistön myötä, kuten viime vuoden lopulla markkinoille tulleiden optisten Vulcan II Max– ja Mini-näppäimistöjen erittäin vahva vastaanotto osoittaa.”

Vulcan II Mini Air on kehutun Vulcan II Minin langaton versio. Se on Roccatin kaikkien aikojen ensimmäinen langaton pelinäppäimistö, joka pakkaa kaikki toiminnot 65-muotoon. Kompakti koko mahdollistaa enemmän tilaa työpöydällä, ja tehtaalla esivoidellut optiset Titan II -kytkimet tarjoavat ultrapehmeän nopeuden. PC-pelaajat voivat liittää Mini Airin laitteisiinsa 2,4 GHz:n Stellar Wireless -yhteydellä tai Bluetoothia käyttämällä. Lisäksi Mini Air on ensimmäinen optinen näppäimistö, jossa on sisäänrakennetut lähestymisanturit. Ne tunnistavat, kun pelaaja poistuu työpöydältään. Tämä yhdessä Roccatin Swarm-ohjelmiston kanssa maksimoi akun keston.

Jatkuvassa käytössä ja täydellä AIMO RGB -valaistuksella Mini Airin akunkesto on yli 30 tuntia. Kun näppäimistöä käytetään jatkuvasti viisi tuntia päivässä valaistuksen ollessa pois päältä, se voi läheisyysanturinsa ansiosta kestää jopa 750 tuntia.

Vulcan II (159,99 euroa) ja Vulcan II Mini Air (179,99 euroa) ovat ennakkomyynnissä nyt. Kummastakin näppäimistöstä on saatavilla sekä musta että valkoinen versio. Valittavana on myös linear ja tactile -kytkimet. Toistaiseksi näppäimistöjä ei ole saatavilla Nordic-asettelulla.

Katso alta Vulcan II Mini Airin esittelyvideo:

Lisää luettavaa