Red Dead Redemptionista elokuva? The Witcher -tähti Henry Cavill olisi ainakin kiinnostunut

Cavill näyttää nauttivan sarjakuva- ja videopelimaailmoista täysillä.

19.12.2021

Henry Cavill on aivan liekeissä, mitä videopeliaiheisiin elokuviin ja sarjoihin tulee. Cavill esittää tunnetusti pääosaa Netflixin The Witcher -sarjassa, mutta mies tiputtelee tämän tästä julki uusia ideoita kiinnostavista projekteista.

Hiljattain Cavill ilmoitti olevansa käytettävissä, mikäli Mass Effect joskus saatettaisiin tv-sarjamuotoon. Tämähän ei ole ollenkaan mahdoton ajatus, kun alkuperäisen pelitrilogian maailma ja hahmot ovat niin taiten kirjoitettuja. Nyt Cavill heittää lisää pökköä pesään vinkkaamalla, että Red Dead Redemption olisi myös hyvä pohja elokuvalle.

”Sepä onkin mutkikas kysymys”, Cavill vastasi Gamereactorin mukaan, kun häneltä kysyttiin, minkä pelin hän haluaisi nähdä Netflix-sarjana tai -elokuvana ja missä hän haluaisi itse olla mukana. ”Olen alkanut pelata Red Dead Redemption kakkosta – tiedän olevani vähän myöhässä sen kanssa – ja pidän siitä todella paljon. Jokin sen kaltainen voisi olla hauska muuttaa elokuvaksi.”

Tämä ajatus kiinnostaa varmasti aika monia Rockstarin hittipelien ystäviä, mutta Rockstarin emoyhtiö Take-Two ei ole toistaiseksi ollut järin innoissaan pelibrändiensä elokuvaversioista. Tämän osaston projektit menestyvät nyt kuitenkin niin hyvin, että ties vaikka firman mieli joskus kääntyisi. Katsotaan!

Lisää luettavaa