Red Dead Redemption 2:n ja Grand Theft Auto V:n viimeisimpiä myyntilukuja julki – voiko tämä olla enää totta?!

GTA V ja RDR 2 kelpaavat kuluttajille.

14.05.2019

Rockstar on paljastanut osavuosikatsauksessaan kahden suurpelinsä, Red Dead Redemption 2:n ja Grand Theft Auto V:n, myyntilukuja.

Viime vuoden lokakuussa julkaistu länneneepos Red Dead Redemption 2 on kulkeutunut jälleenmyyjille yli 24 miljoonan kopion verran. Vaikka myynnit ovatkin kiitettäviä millä tahansa mittapuulla, on niissä nähtävissä ”vain” miljoonan parannus helmikuun 23 miljoonaan nähden.

Hämmentävä ikisuosikki Grand Theft Auto V sen sijaan jatkaa edelleen porskuttamistaan. Peliä on rahdattu myyjille häkellyttävät 110 miljoonaa kopiota koko elinkaarensa aikana. Myös myynnit jatkuvat huimina, sillä luvuissa on jälleen suorastaan uskomaton 10 miljoonan parannus loppuvuoden määriin nähden. Tulos on uskomaton siihen nähden, että kyseessä on kohta kuusi vuotta täyttävä julkaisu.

Red Dead Redemption 2 on saatavilla Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, pc-huhujen käydessä edelleen kuumina. GTA V sen sijaan on julkaistu pc:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa