Razerin DeathStalker-näppäimistö palaa markkinoille uusin eväin

DeathStalker tulee taas.

26.07.2022

Laitevalmistaja Razerin DeathStalker-näppäimistö tekee paluun kolmena uutena eri mallina.

Matalaprofiilinen DeathStalker V2 Pro on täysiverinen pelinäppäimistö, joka toimii langattomasti joko HyperSpeed- tai Bluetooth 5.0-yhteyttä käyttäen. 40 tunnin akkukestolla varustettu V2 Pro on valmistajansa mukaan täysin tasavertainen langallisten näppäimistöjen kanssa mitä toimivuuteen tulee. DeathStalker V2 Pro TKL on muutoin sama tuote, mutta ilman erillistä numeronäppäimistöä. Sen akkukesto on 50 tuntia.

Näppäimistöstä tulee myös langallinen DeathStalker V2 -versio.

Kaikki edellämainitut tulevat tarjolle sekä linear- (näppäimen painovoima 45 grammaa) että clicky-kytkimillä (näppäimen painovoima 50 grammaa). Linear-kytkimien toimintapiste tulee vastaan 1,2 mm:n kohdalla kun taas clickyssä joutuu painamaan 0,3 mm enemmän. Molempien kytkiminen koko kulkumatka on 2,8 mm.

Näppäimistöt ovat täysin yhteensopivia Razer Synapse 3 -ohjelmiston kanssa. Niiden värimaailmaa hallitsee Razer Chroma RGB.

Alumiinikuoristen näppäimistöjen hinnat ovat: DeathStalker V2 Pro 249,99 €, DeathStalker V2 Pro TKL 219,99 € ja DeathStalker V2 199,99 €. V2 Pro on saatavilla välittömästi; kaksi muuta saapuu markkinoille parin kuukauden sisään.

Lisää luettavaa