Razerilta huikeilla spekseillä varustettu langaton Naga V2 Pro

Paljon näppäimiä. Paljon virtaa.

10.11.2022

Razer julkisti uuden monipuolisen ja etenkin MMO-peleihin sopivan Naga V2 Pro -hiiren. Samalla julkistettiin myös hiiren HyperSpeed-malli.

Ensimmäinen Naga-hiiri hyppäsi pelipöydille vuonna 2009 ja siitä tulit MMO-pelaajien arvostama pelikaveri. Nyt saapunut Naga V2 Pro sisältää kolme vaihdettavaa sivulevyä, 19+1 uudelleensijoitettavaa näppäintä, 22 ohjelmoitavaa toimintoa, uuden Razer HyperScroll Pro -rullan, langattoman HyperSpeed-yhteyden, optisen Razer Focus Pro 30K -sensorin ja optiset Gen-3-kytkimet.

Virtaa uutuudessa riittää 150 tunniksi kun käytössä on matalalatenssinen HyperSpeed-yhteys. Bluetoothia käyttämällä peliaika tuplaantuu. Latauksen voi hoitaa myös langattomasti, sillä hiiri on yhteensopiva erikseen ostettavalla Razer Mouse Dock Pro -telakalla.

Razer Naga V2 HyperSpeed sisältää 20 ohjelmoitavaa toimintoa, HyperScroll-teknologian, optisen Razer Focus Pro 30K -sensorin ja mekaaniset Gen-2-kytkimet. Virran hiiri ottaa yhdestä AA-paristosta, ja sitä riittää HyperSpeed-yhteydellä 250 tunniksi ja Bluetoothilla 400 tunniksi.

Razer Naga V2 Pro on nyt saatavilla hintaan 199,99 euroa. Razer Naga V2 HyperSpeed on ostettavissa hintaan 109,99 euroa.

Razer Naga V2 Pro

Razer Naga V2 HyperSpeed

Lisää luettavaa