Razer löi hynttyyt yhteen Retrosuperfuturen kanssa – arvaatko mitä sieltä tulee?

For Gamers. By Gamers.

02.05.2023

Razersuperfuture on eksklusiivinen aurinkolasimalli, joka on suunniteltu yhdistämään Retrosuperfuturen italialaista käsityötaitoa ja Razerin ikonista design-estetiikkaa. Kyseessä on Razerin ensimmäinen yhteistyö muotisilmälasien parissa.

Razersuperfuturen fotokromaattiset linssit pitävät huolen, että aurinkolaseja voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Niissä on myös siniseltä valolta suojaava viimeistely, joka takaa mukavuuden pitkien pelisessioiden aikana.

”Razer ei ole muotiympäristössä vieras, sillä se on tehnyt yhteistyötä tunnettujen muoti- ja lifestyle-brändien kanssa ja lanseerannut omia vaatemallistojaan”, sanoo Addie Tan, Razerin liiketoiminnan kehittämisen apulaisjohtaja. ”Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Retrosuperfuturen kanssa ensimmäisten silmälasiemme parissa. Pyrkimyksemme on varustaa pelaajat pelisessioista jokapäiväisiin aktiviteetteihin.”

”Retrosuperfuture ja Razer ovat yhdistäneet voimansa luodakseen silmälasikokoelman, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet”, sanoo Daniel Beckerman, Retrosuperfuturen toimitusjohtaja ja perustaja. ”Tuloksena on tyylin ja toiminnallisuuden harmoninen liitto, tekniset lasit, jotka eivät ole vain tyylikkäitä vaan myös rakennettu kestämään intensiivisten pelisessioiden kovia vaatimuksia.”

Tämän mallin merkiksi ja eksklusiivisen yhteistyön kunniaksi linsseihin kaiverretaan Razerin iskulause: ”For Gamers. By Gamers”. Lisäksi niissä on ainutlaatuinen sarjanumero. Kaiverrukset täydentävät Razerin ikonista haponvihreää tuotemerkkiä.

Razersuperfuture tulee myyntiin 5.5.2023 hintaan 249 euroa.

Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa