Razer julkaisi uudet in-ear-monitorointikuulokkeet

THX ja kaikki.

27.06.2023

Razer esitteli tänään ensimmäisen in-ear-kuulokemikrofoninsa (IEM), Razer Morayn.

Tämä IEM-mikrofoni on suunniteltu pelaajien ja maratonistriimereiden kanssa heidän ainutlaatuisia vaatimuksia silmällä pitäen.

Morayn lanseeraus merkitsee uutta jännittävää lukua Razerille”, sanoo Razerin laitteistoliiketoimintayksikön johtaja Alvin Cheung. ”Se on pelien äänentoiston evoluutio, joka on suunniteltu tarjoamaan striimaajille korkeatasoista ääntä ja koko päivän käyttömukavuutta. Razer Morayn myötä tuomme poikkeuksellisen äänenlaadun, joka tyypillisesti yhdistetään korvan sisäisiin monitoreihin, striimaajien lisäksi myös pelaajille. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että tämä tuote on saanut himoitun maailmanlaajuisen kultaisen äänitarkkuusmerkin, THX-sertifioinnin.”

Johtavien ääniasiantuntijoiden testaama ja optimoima Moray tarjoaa selkeää laulua ja dialogia, särötöntä kokemusta ja ylivoimaista äänieristystä, mikä takaa korkeimmat äänistandardit sekä pelaamiseen että suoratoistoon. Sertifiointi takaa kuuntelijoille, että Moray tarjoaa heti laatikosta lähtien taiteilijan todellisen vision, jossa yhdistyvät taide, teknologia ja todellisen kuunteluympäristön dynamiikka.

Lisäksi OFC MMCX -kaapeleilla ja joustavilla muistisilmukkaputkilla varustettu Razer Moray on suunniteltu pysymään paikoillaan. Ensiluokkaiset punotut over-ear-johdot varmistavat, että korvan sisäiset monitorikuulokkeet pysyvät tukevasti paikoillaan, kun striimaajat viihdyttävät faneja.

Razer Moray on saatavilla nyt hintaan 149,99 euroa. Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa