Razer Cobra Pro -pelihiiri sisältää luokkansa ainutlaatuisimman RGB-valaistuksen

Eniten värialueita koskaan.

30.06.2023

Razerin uudet Cobra-hiiret liikkuvat pöydällä kevyesti ja värikkäästi.

78-grammainen Cobra Pro on harkitusti suunniteltu symmetrisen muotoinen langaton pelihiiri. Sen maksimi-DPI on 30 000. Lisäksi siinä on kahdeksan ohjelmoitavaa näppäintä, viisi sisäistä muistiprofiilia ja – ensimmäisenä koskaan tämän luokan hiirissä – yhdentoista alueen Chroma RGB -valaistus.

Sata tuntia HyperSpeed Wireless -yhteydellä ja jopa 170 tuntia Bluetooth-yhteydellä pelaamista jaksava Cobra Pro on yhteensopiva erikseen myytävän Razer Mouse Dock Pro -lataustelakan kanssa. Sitä käyttämällä hiiren päivitysnopeus (polling rate) voi olla niinkin korkea kuin 4 000.

Langallinen Cobra sisältää Cobra Pro -tyylisen symmetrisen muotoilun. Vain 58 grammaa painavassa hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa näppäintä ja sen maksimi-DPI on 8 500. Cobra sisältää isosiskonsa tavoin optiset GEN-3-kytkimet.

Razer Cobra Pro on myynnissä hintaan 149,99 euroa. Saatavilla on myös erilaisia paketteja sisältäen muun muassa Razer Mouse Dock Pro -lataustelakan. Razer Cobra on sen sijaan myynnissä hintaan 49,99 euroa.

Lisätietoja Razerin sivuilta.

Razer Cobra Pro

Razer Cobra

Lisää luettavaa