Raskaasti aseistautunut mies vangittiin Arizonassa järjestetyssä Comicon-tapahtumassa – näin kummalliset olivat miehen aikeet

28.05.2017

Sarjakuvatapahtuma Phoenix Comiconissa koettiin kuluneella viikolla erikoinen ja pelottava tapaus.

Matthew Sterling -niminen mies pidätettiin, kun hän hiippaili sisään tapahtuma-alueella mukanaan joukko aseita. Poliisin talteen ottama mies selitti, että hän oli tullut paikalle satuttamaan virkavaltaa.

31-vuotias mies kertoi Phoenix New Times -lehden mukaan aikoneensa kohdistaa hyökkäyksensä ”pahoihin / huonoihin poliiseihin”, koska hän itse oli oikean elämän versio Marvelin Punisher-hahmosta (uutiskuvassa). Sterling kertoi poliiseille tienneensä, että oikeat aseet olisivat kiellettyjä tapahtumassa, mutta nämä säännöt eivät pätisi Punisheriin.

Poliisivoimien mukaan Sterlingiltä riitti muitakin tarinoita kiinniottotilanteessa. Mielenkiintoista tässä on sekin, että Punisher on hahmona mielletty nimenomaan polisiin puolulaiseksi.

Sterling kertoi myös, että hän oli tullut selvittämään välinsä conilla mukana olevan julkisuuden henkilön kanssa. Tämä henkilö paljastui vihreää Power Rangersia näytteleväksi tähdeksi Jason David Frankiksi. Sterling oli kirjoittanut kalenteriinsa torstaille muistutuksen, jossa luki ”Tapa JDF”. Frank kiittikin pressitilaisuudessa poliiseja työstään uutisen alaosassa olevalla videolla.

Sterlingia syytetään murhanyrityksestä ja hänelle on määrätty alkajaisiksi rapsakat miljoonan dollarin takuut.

Asiasta uutisoi Kotaku.

Lisää luettavaa