Rare paljasti parjatun piraattiseikkailunsa tulevaisuudensuunnitelmia – reilusti ilmaista lisäsisältöä luvassa!

Ei hätää! Sea of Thieves on saamassa reilusti sisältöä ihan lähikuukausien aikana.

14.04.2018

Raren Sea of Thieves -piraattiseikkailu on saanut osakseen reilusti kritiikkiä lähinnä sisällönpuutteesta johtuen. Lisää seikkailtavaa on kuitenkin luvassa yllättävänkin pian.

Huhtikuu on pyhitetty käyttäjiltä saadun palautteen läpikäymiseen ja toiveiden toteuttamiseen, mutta varsinainen lisäsisältötulva starttaakin jo toukokuussa. Ensimmäisenä vuorossa on The Hungering Deep -laajennus, joka heittää pelaajien kintereille uuden tekoälyn ohjastaman uhan. Kesän aikana julkaisuun päätyy vielä kolme muutakin ilmaislaajennusta, jotka tuovat muassaan esimerkiksi uuden laivatyypin ja ennennäkemättömän pelialueen.

Virtuaalipiraatit voivat lisäksi toukokuusta alkaen osallistua viikottaisiin haasteisiin, joiden lupaillaan tarjoavan kylkeensä myös uusia pelimekaanisia ominaisuuksia. Lisätietoja voi kaivella kehittäjien kynäilemästä blogikirjoituksesta, täältä.

Sea of Thievesin hassunhauskaa piraattielämää voi kokeilla Windows-tietokoneilla sekä Xbox Onella. Play Anywhere -ominaisuuden ansiosta vaikka molemmilla.

Rare julkaisi aiheen tiimoilta myös uuden Inn-side Story -videopäiväkirjan:

 

Lisää luettavaa