Rakastetun pelisarjan edellinen osa ilmestyi yhdeksän vuotta sitten – juuri ilmestynyt uusin osa välittömästi supermenestys

Tappelupelit ovat yhä suosittuja.

27.02.2024

Tekken 8 ilmestyi kauppoihin 26. päivä tammikuuta.

Peli on siis ehtinyt olla markkinoilla kuukauden päivän. Rakastettu mätkintäpelisarja on yhä fanien mieleen. Bandai Namco on nimittäin kertonut, että peliä on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ensimmäisen kuukauden aikana. Peli myi ensimmäinen päivän aikana peräti miljoona kappaletta, joten Tekken-sarjan kahdeksatta osaa on selvästikin odoteltu fanien keskuudessa hartaasti. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Tekken 7 ilmestyi jo vuonna 2015. Tekken 7 -peliä on myyty vuosien varrella peräti 11,8 miljoonaa kappaletta.

Tappelupelit myyvät yhä hyvin, sillä Street Fighter 6 -peliä myytiin niin ikään kaksi miljoonaa kappaletta ensimmäisen kuukauden aikana. Peli on ollut nyt markkinoilla seitsemän kuukautta, ja sitä on myyty nyt kolme miljoonaa kappaletta. Vielä paremmin myi Mortal Kombatin uusi tulemiinen, joka myytiin peräti kolme miljoonaa kappaletta ensimmäisen kuukauden aikana.

Tekken 8:n viiden tähden arvostelun pääset lukemaan täältä.

 

Lisää luettavaa