Raivokkaaseen arviopommitukseen johtanut Helldivers 2 -soppa sakenee entisestään – nyt peli poistettiin myynnistä 177 maassa

Helldivers 2:lla ei mene nyt lujaa.

05.05.2024

Sony ja eritoten kehittäjä Arrowhead ovat joutuneet pulaan Helldivers 2:n kanssa.

Helldivers 2 julkaistiin helmikuun alussa valtaisan menestyksen saattelemana – pelaajat olivat pelkästään mielissään niin pc:llä kuin PlayStation 5:lläkin ja kaikki näytti hyvältä. Soraääniä alkoi kuitenkin kuulua aivan vastikään, eikä mitään pieniä sellaisia.

Kehittäjä Arrowhead paljasti, että pc:n Helldivers 2 vaatii pian linkityksen PSN-tiliin, mikä on saanut pelaajat suoraan sanottuna raivoihinsa. Aavistuksen kyseenalainen ominaisuus on tulossa pakolliseksi nykypelaajille 30. toukokuuta siinä missä uudet pelaajat joutuvat operaation pariin jo ensi viikosta alkaen. Steamissa räiskintä on puolestaan saanut osakseen armotonta arviopommitusta Arrowheadin yrittäessä selvitellä nopeasti ankeaksi muodostunutta tilannetta.

Viimeisimpänä vastoinkäymisenä kävi ilmi, että Helldivers 2 on poistettu Steamissa myynnistä peräti 177 maassa. Syy on ilmeisesti se, että näitä kyseisiä maita ei voi valita omakseen PSN-tunnusta tehdessä. Sony ei ole myöskään toistaiseksi palauttanut Steamista pelin ostaneiden rahoja, vaikka PSN-vaatimus tekee nimikkeen monelle käytännössä pelikelvottomaksi.

Lisätietoja odotellessa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa