Puhujaa automaattisesti seuraava Creative Live! Meet 4K web-kamera kaappaa äänet kaikista suunnista

Kokouksiin ja muuhun.

13.10.2023

Creative on julkaissut uuden web-kameran.

Creative Live! Meet 4K sisältää laajan kuvakulman, seitsenkertaisen digitaalisen zoomin, 4K UHD -resoluution ja Sony STARVIS IMX415 CMOS -kuvakennon. Se tarjoaa kattavan 115 asteen laajakulman, joten se nappaa kokoushuoneen osallistujat poikkeuksellisen hyvin samaan kuvaan.

The Creative Live! Meet 4K sisältää myös neljä paria erittäin herkkiä monisuuntaisia mikrofoneja, jotka kaappaavat äänen kattavasti kaikista suunnista. Automatisoitu mikrofonin vahvistus poimii äänilähteet tarkasti läheltä ja kaukaa varmistaen, että jokaisen osallistujan ääni kuuluu kovaa ja selkeästi. Web-kamerassa on myös 40 millimetrin neodyymimagneetti-kaiutinohjaimet, jotka tekevät äänestä entistä selkeämmän ja syvemmän.

Tämän kaiken lisäksi web-kamerassa on sisäänrakennettu AI-seuranta- ja -kehystystekniikka, joka seuraa kohteen kasvoja automaattisesti tekoälyn kasvojentunnistusominaisuuksien perusteella. Älykäs tekniikka varmistaa, että kohde pysyy tasaisesti keskitettynä kehyksen sisällä, vaikka kamera vaihtaisi paikkaa. Puhujat voivat elehtiä ja liikkua niin vapaasti kuin haluavat.

Mukavuuden lisäämiseksi web-kamerassa on myös kaukosäädin ja mikrofonin mykistyspainike. Käyttäjä voi tehdä saumattomasti nopeita säätöjä ilman, että käynnissä olevat keskustelut keskeytyvät.

Creative Live! Meet 4K on helppo ottaa käyttöön, sillä se ei vaadi ylimääräisiä ajureita. Web-kamera on yhteensopiva sekä Windows- että macOS-järjestelmien läppäreiden ja pöytäkoneiden kanssa. Tämän lisäksi Creative App -sovelluksesta löytyy älykkäitä viestintäominaisuuksia, kuten VoiceDetect ja NoiseClean-Out, jotka varmistavat entistä selkeämmän viestinnän missä ja milloin tahansa.

Creative Live! Meet 4K on myynnissä nyt hintaan 349,99 EUR. Lisätietoja täältä.


Lisää luettavaa