Post-apokalyptinen hittiräiskintä saa runsaasti lisäkiiltoa niin konsoleilla kuin pc:lläkin

Metro Exodus on saamassa omat versionsa PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille. Myös pc-pelaajiia ei olla unohdettu.

16.02.2021

Deep Silver ja 4A Games ovat julkistaneet tarkempia yksityiskohtia Metro Exodus -pelin PlayStation 5- ja Xbox Series -versiosta.

Myöhemmin tänä vuonna saapuvat uuden sukupolven versiot pyörivät sekä PS5:llä että Xbox Series X:llä 4K-resoluutiolla ja 60 kuvan ruudunpäivityksellä, minkä ohella myös säteenseurantaa päästään sitäkin ihastelemaan masiinoilla pelatessa. Xbox Series S -mallilla pelin tähdätään rullaavan 1080p-tarkkuudella, joskin 60 ruudun sekuntivauhdista ja säteenseurannasta kuitenkaan tinkimättä.

Myös pc-versio on sekin saamassa tämän vuoden aikana ruhtinaallisesti lisää kiiltoa omaan Enhanced Editioniin pakattuna. Mikäli Metro Exoduksen aiempi versio sattuu löytymään jo omasta pelikirjastosta, pääsee viilatusta kokemuksesta nauttimaan täysin maksutta.

Tarkat julkaisuajankohdat niin PS5- ja Xbox Series -painokselle kuin parannellulle pc-versiolle ilmoitetaan myöhemmin. Samaan syssyyn kehittäjät lupailevat pelin saapuvan Mac-koneille maaliskuussa, minkä lisäksi Linux-versio seuraa sekin tänä vuonna myöhemmin perässä.

Lähde: 4A Games

Lisää luettavaa